Arma Leder bij Dressed By Sylvia

Arma Leder staat bekend om de hoogwaardige leercollecties. Dit geldt voor zowel leren broeken, rokken, jassen en jurken. Dit topmerk staat bekend om haar grote kennis op het gebied van materiaal en techniek. Arma Leder wordt gekenmerkt door hun chique en toch moderne collecties, terwijl de kleding als gegoten zit.

ARMA LEDER

U vindt Arma kleding bij ons in de winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Wij beschikken over een ruime collectie waardoor wij u verschillende stijlen kunnen aanmeten. Mocht u vragen hebben over de Arma collectie of over een van onze andere merken, dan helpen wij u graag. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op gebied van deskundig kledingadvies, waardoor wij u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn bij het samenstellen van de juiste outfit. Wij verwelkomen u graag in de winkel in Oosterbeek. Mocht het u tijdens onze reguliere openingstijden niet goed uitkomen, bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken voor in de avonduren.

ARMA KLEDING BIJ DRESSED BY SYLVIA

U vindt Arma kleding bij ons in de winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Wij beschikken over een ruime collectie waardoor wij u verschillende stijlen kunnen aanmeten. Mocht u vragen hebben over de Arma collectie of over een van onze andere merken, dan helpen wij u graag. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op gebied van deskundig kledingadvies, waardoor wij u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn bij het samenstellen van de juiste outfit.

VERSCHILLENDE WERELDEN

Sinds 1985 is ARMA een begrip in de fashionwereld. Het kledingmerk is zich gaan specialiseren in eersteklas kledingcollecties. Het streven is om verschillende werelden met elkaar te combineren: traditionele designs, superieure kwaliteit en grensverleggende ontwerpen. Dit leidt tot een uniek resultaat.

LUXUEUZE, SIERLIJKE EN HOOGWAARDIGE DAMESKLEDING

Met de dameskleding van ARMA krijgt de term ‘New Luxury’ een nieuwe dimensie. De kleding is buitengewoon luxe, sierlijk en heeft een superieure kwaliteit. De vrouwelijke pasvorm en het uitzonderlijke oog voor detail maken dat als je dit als vrouw eenmaal draagt, je niet meer terug wilt.

WAAROM ARMA KLEDING BIJ DRESSED BY SYLVIA KOPEN?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Arma kleding
  • Bekijk hier al onze servicevormen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

CONTACTGEGEVENS

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932
Email: info@dressedbysylvia.nl

 

Bekijk hier onze andere merken – Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.