Blubianco Milano Kleding

P1000658

 

Blubianco Milano kleding

Het uit Italië afkomstige modemerk Blubianco Milano beschikt over een uitgebreide knitwear collectie. De kleding is modern, essentieel maar nooit saai. De collectie representeert een vrouw die ervan houdt kleding te dragen die haar eigen principes van verfijning, elegantie en eenvoud erin weerspiegelt. Kenmerken zijn het gebruik van neutrale tinten, vakkundig versierd met unieke details die de natuurlijke elegantie en vrouwelijkheid sterk naar voren brengen.

 

Blubianco Milano kleding bij Dressed by Sylvia

Blubianco Milano kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Blubianco Milano kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Blubianco Milano collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Blubianco Milano kleding. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ’s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet? Neem dan nu een kijkje via onze virtuele winkeltour!

 

Blubianco Milano, hoe het begon

De meer dan dertig jaren ervaring in de mode- industrie mondde uit in de geboorte van F & M Brothers, een veelzijdige onderneming die aanvankelijk bestond uit een ontwerpafdeling en een verkoopkantoor, die al jaren betrokken was bij de geboorte en ontwikkeling van verschillende merken. Vandaag de dag is F & M Brothers gespecialiseerd in de creatie, productie en commerciële ontwikkeling van vele damescollecties, waaronder het merk Blubianco Milano.

 

Waarom Blubianco Milano bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Blubianco Milano kleding
  • Bekijk hier al onze servicevormen

 

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932
Email: info@dressedbysylvia.nl

 

Bekijk hier onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!