Cocorose London

Cocorose London is een schoenenmerk met een uniek design. Met schitterende, opvouwbare ballerina’s tot sneakers is ze uitzonderlijk in haar soort. Elk Cocorose schoen wil een voortreffelijk design, magnifieke comfort en praktische draagbaarheid combineren.

 

Sinds 2007

Het merk werd opgericht in 2007 door Janan Leo. De eerste markt waarin ze opereerde was die van East End in Londen. Ze zocht naar propositie van ‘moderne luxe’. Sinds haar oprichting is de afzetmarkt van deze fantastische schoenen alleen maar gegroeid.

 

Luxe & Comfort

Door te kiezen voor Cocorose London kies je voor luxe en comfort te midden van een druk leven. De schoenen zijn opvouwbaar vanwege de flexibele zool. Hierdoor heeft u altijd een paar comfortabele en schitterende schoenen bij u!

 

Cocorose London kleding bij Dressed by Sylvia

Cocorose London bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Cocorose London kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Cocorose London collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Cocorose London kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ’s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

 

Waarom Cocorose London bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Cocorose London kleding
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!