Dorothee Schumacher schoenen

Dorothee Schumacher schoenen vindt u bij Dressed by Sylvia. U kunt bij ons terecht voor stylingadvies over de collectie Dorothee Schumacher schoenen. Wij beschikken over de prachtigste, laarzen, hoge hakken, pumps en andere soorten schoenen. De schoenen zijn uniek maar toch precies wat op het moment in de mode is. Ze kunnen worden omschreven als modieus, verfijnd en zeer exclusief. De schoenen van Dorothee Schumacher zijn door deze kwaliteiten zeer gewild. De stoffen die ze gebruikt voor haar collecties zijn werkelijkwaar prachtig en geven de schoenen het exclusieve en verfijnde karakter.

Dorothee Schumacher schoenen

Dorothee Schumacher schoenen staan voor vrouwelijk, modern, chique, klassiek en exclusief. Haar stijl is verfijnd en de kleuren zijn harmonieus. Deze subtiliteit is wat de kledinglijn zo herkenbaar maakt: de natuurlijke aantrekkelijkheid en vrouwelijkheid staan centraal. Door de gebruikte kleurencombinaties laten de schoenen van Dorothee Schumacher zich gemakkelijk combineren. De volledige collectie bestaat uit kant-á-porter kleding, gebreide kleding, blouses, schoenen, basics en accessoires.

Dorothee Schumache, een geschiedenis

Dorothee Schumacher begon in de jaren 80 haar eigen kledinglijn, nadat zij een aantal jaren in de mode industrie in Italië en Frankrijk had gewerkt. De gebruikelijke damesmode beschikte destijds over verschillende mannelijke elementen zoals schoudervullingen en donkere kleuren. Schumacher week hier al snel vanaf en sloeg een unieke weg in door voor elegante vrouwelijkheid te kiezen. Deze herkenbare stijl is terug te vinden in alle blazers, jurken, broeken, shirts, schoenen en accessoires.

De kleding van Dorothee Schumacher is inmiddels internationaal bekend en heeft daarmee ook Hollywood bereikt. Tijdens het draaien van de film ‘The Devil Wears Prada’ is de gehele collectie getoond.

DOROTHEE SCHUMACHER: DUITSE PERFECTIE

Het Duitse perfectionisme is terug te zien in al Schumacher’s ontwerpen. Velen verbazen zich keer op keer over de maximale professionaliteit dat dit merk uitstraalt in haar lookbooks, haar modeshows en zelfs het bedrijfspand. Overal is de vrouwelijke schoonheid terug te vinden die dit Duitse label zo kenmerkt.

Dorothee Schumacher is een Duitse designer die zich weet te onderscheiden door haar kunstzinnige vakmanschap en uiterste aandacht voor detail. Dorothee Schumacher dameskleding staat voor vrouwelijk, modern, elegant, klassiek en exclusief. Haar stijl is subtiel en de kleuren zijn harmonieus. Deze subtiliteit is wat de kledinglijn zo herkenbaar maakt: de natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid staan centraal. Door het gekozen kleurenpalet laat Dorothee Schumacher dameskleding zich gemakkelijk combineren. De collectie bestaat uit kant-á-porter kleding, gebreide kleding, blouses, schoenen, basics en accessoires.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

Waarom Dorothee Schumacher schoenen bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Dorothee Schumacher Schoenen
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.