Dorothee Schumacher

Dorothee Schumacher exclusieve kleding op één adres

Dorothee Schumacher kleding vindt u bij Dressed by Sylvia. U kunt bij ons terecht voor stylingadvies over de uitgebreide collectie van Dorothee Schumacher. Wij beschikken over de prachtigste, jurken, broeken, jasjes en andere kledingstukken. Haar kleding is precies wat op het moment in de mode is. De kleding kan worden omschreven als ‘fashionable’ en ‘classy’. De kleding is daarom geschikt voor zowel jong als oud. De wijde broeken en shirts van Dorothee Schumacher zijn een hype. De stoffen die ze gebruikt voor haar collecties zijn prachtig en geven de kleding iets unieks.

Dorothee Schumacher   Dorothee Schumacher

Naast Dorothee Schumacher kleding hebben wij onder andere merken als Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma zeker het kijken waard! 

 

Dorothee Schumacher kleding

Dorothee Schumacher staat voor vrouwelijk, modern, elegant en klassiek. Haar stijl is subtiel en de kleuren zijn harmonieus. Deze subtiliteit is wat de kledinglijn zo herkenbaar maakt: de natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid staan centraal. Door het gekozen kleurenpalet laat Dorothee Schumacher dameskleding zich gemakkelijk combineren. De collectie bestaat uit kant-á-porter kleding, gebreide kleding, blouses, basics en accessoires.

Dorothee Schumacher, hoe het begon

Dorothee Schumacher begon in de jaren 80 haar eigen kledinglijn, nadat zij een aantal jaren in de mode industrie in Italië en Frankrijk had gewerkt. De gebruikelijke damesmode beschikte destijds over verschillende mannelijke elementen zoals schoudervullingen en donkere kleuren. Schumacher week hier al snel vanaf en sloeg een unieke weg in door voor zachte vrouwelijkheid te kiezen. Deze herkenbare stijl is terug te vinden in alle blazers, jurken, broeken, shirts en accessoires.

De kleding van Dorothee Schumacher is inmiddels internationaal bekend en heeft daarmee ook Hollywood bereikt. Tijdens het draaien van de film ‘The Devil Wears Prada’ is de gehele collectie getoond.

Dorothee Schumacher: Duitse perfectie

Het Duitse perfectionisme is terug te zien in al Schumacher’s ontwerpen. Velen verbazen zich keer op keer over de maximale professionaliteit dat dit merk uitstraalt in haar lookbooks, haar modeshows en zelfs het bedrijfspand. Overal is de vrouwelijke schoonheid terug te vinden die dit Duitse label zo kenmerkt.

Dorothee Schumacher is een Duitse designer die zich weet te onderscheiden door haar kunstzinnige vakmanschap en ultieme aandacht voor detail. Dorothee Schumacher dameskleding staat voor vrouwelijk, modern, elegant en klassiek. Haar stijl is subtiel en de kleuren zijn harmonieus. Deze subtiliteit is wat de kledinglijn zo herkenbaar maakt: de natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid staan centraal. Door het gekozen kleurenpalet laat Dorothee Schumacher dameskleding zich gemakkelijk combineren. De collectie bestaat uit kant-á-porter kleding, gebreide kleding, blouses, basics en accessoires.

Waarom Dorothee Schumacher bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Dorothee Schumacher kleding
  • Bekijk onze servicevormen

Dorothee Schumacher

 

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00
PERSONAL SHOPPING
Na sluitingstijd op afspraak persoonlijk advies bij aankoop kleding
De winkel is alleen voor u geopend.
CADEAUBON

Verras een dierbare met een luxe cadeaubon van Dressed by Sylvia.

RETOURBELEID
Aangekochte kleding kan binnen 8 dagen worden geruild voor een ander artikel of een tegoedbon
Het etiket behorende bij de kleding en de aankoop nota moeten vanzelfsprekend nog aanwezig zijn.
VERMAAK SERVICE

Kleine correcties worden door een professionele coupeuse voor u uitgevoerd.
Bent u niet in de gelegenheid om de kleding persoonlijk af te halen, dan sturen wij deze graag naar u op.

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

 

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932
Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.