Exclusieve damesmode Gelderland

Bent u op zoek naar exclusieve damesmode in de buurt van Gelderland? Dan bent u bij Dressed By Sylvia aan het juiste adres! Sinds november 2014 hebben wij haar deuren geopend in Oosterbeek. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan exclusieve damesmode van bekende merken zoals:

Aigner, Bogner, Blubianco, ByOni, Joseph Ribkoff, Laurel, Léo Guy, LouAndrea, MaidenLane, MarcAurel, Malvin, Max et Moi, Moschino, Natan, Nissue, NYDJPauleKA, Rafaello Rossi, Schumacher, SportAlm, Steffen Schraut, Strenesse, Wolford.

Service Exclusieve damesmode

Bij ons staat de klant centraal. Wij bieden verschillende extra diensten aan om u te bedienen. Zo is het mogelijk om u te helpen bij kastmanagement. Bij kastmanagement doorlopen we uw kledingkast en maken we combinatiemogelijkheden van bestaande en nieuwe kleding.

Mocht u graag langs willen komen in onze winkel maar kunt u alleen na sluitingstijd? Dat is geen enkel probleem, wij geven op afspraak persoonlijk advies. De winkel is dan alleen voor u geopend.
Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet? Neem dan nu een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour!

Over Dressed By Sylvia

Mijn naam is Sylvia Dellepoort en ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden vrouwen uit alle delen van het land mogen adviseren en stylen. Elke keer opnieuw valt het mij op dat er in iedere vrouw iets bijzonders en unieks verborgen zit.

Ik zie het als een van mijn sterke punten dat ik door persoonlijk advies en een gedegen kennis van zaken bij iedere vrouw het beste naar boven kan halen. Na al die jaren vind ik het nog steeds fantastisch om te zien als een vrouw vol zelfvertrouwen en met een nieuwe look mijn winkel verlaat en toch zichzelf kan blijven.

Over Gelderland

De grootste provincie van Nederland ligt in het midden en oosten van het land. De hoofdstad is Arnhem, terwijl de meeste mensen wonen in Nijmegen en de grootste stad qua oppervlakte Apeldoorn is. Er wonen ruim 2 miljoen mensen, en de provincie wordt gekenmerkt door haar natuur, cultuur, en sport.

Benieuwd naar onze servicevormen? Kijk dan snel hier!

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00
DressedbysylviaPERSONAL SHOPPING
Na sluitingstijd op afspraak persoonlijk advies bij aankoop kleding
De winkel is alleen voor u geopend.
DressedbysylviaCADEAUBON

Verras een dierbare met een luxe cadeaubon van Dressed by Sylvia.

DressedbysylviaRETOURBELEID
Aangekochte kleding kan binnen 8 dagen worden geruild voor een ander artikel of een tegoedbon
Het etiket behorende bij de kleding en de aankoop nota moeten vanzelfsprekend nog aanwezig zijn.
DressedbysylviaVERMAAK SERVICE

Kleine correcties worden door een professionele coupeuse voor u uitgevoerd.
Bent u niet in de gelegenheid om de kleding persoonlijk af te halen, dan sturen wij deze graag naar u op.

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932
Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.