Exclusieve damesmode Renkum

Exclusieve damesmode Renkum

Bent u op zoek naar exclusieve damesmode in de buurt van Renkum? Bij Dressed By Sylvia bent u dan aan het juiste adres! Sinds november 2014 is heeft Dressed By Sylvia haar deuren geopend in Oosterbeek, een plaats in de buurt van Arnhem. Bij Dressed By Sylvia vindt u een breed assortiment aan exclusieve damesmode van bekende merken zoals:

Aigner, Bogner, Blubianco, ByOni, Joseph Ribkoff, Laurel, LouAndrea, MaidenLane, MarcAurel, Moschino, Natan, Nissue, NYDJPauleKA, SportAlm, Steffen Schraut, Strenesse, Wolford.

‘De klant is koning’ is een credo die volledig bij ons past. Wij bieden verschillende extra diensten aan om u te bedienen. Zo is het mogelijk om u te helpen bij kastmanagement. Bij kastmanagement doorlopen we uw kledingkast en maken wij verschillende combinatiemogelijkheden van bestaande én nieuwe kleding.

Mocht u graag langs willen komen in onze winkel maar kunt u alleen na sluitingstijd? Dat is geen enkel probleem! Wij geven op afspraak persoonlijk advies. De winkel is dan alleen voor u geopend.

Mijn naam is Sylvia Dellepoort en ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden vrouwen uit alle delen van het land mogen adviseren en stylen. Elke keer opnieuw valt het mij op dat er in iedere vrouw iets bijzonders en unieks verborgen zit.

Ik zie het als een van mijn sterke punten dat ik door persoonlijk advies en een gedegen kennis van zaken bij iedere vrouw het beste naar boven kan halen. Na al die jaren vind ik het nog steeds fantastisch om te zien als een vrouw vol zelfvertrouwen en met een nieuwe look mijn winkel verlaat en toch zichzelf kan blijven.

De plaats ligt in de gemeente Renkum, welke verschillende plaatsen omvangt, waaronder Oosterbeek, Doorweth en Renkum zelf. Het dorp telt ongeveer 10.000 inwoners. Het is een mooie en natuurrijke plek.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932
Email: info@dressedbysylvia.nl
Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.