Damesmode Veenendaal

Exclusieve damesmode Veenendaal

Bent u op zoek naar exclusieve damesmode in de buurt van Veenendaal? Bij Dressed By Sylvia bent u dan aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide collectie van wereldberoemde en exclusieve merken voor de vrouw van vandaag. Bij Dressed By Sylvia vindt u een breed assortiment aan exclusieve damesmode van bekende merken zoals:

Met merken zoals Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma Leder zeker het bezoeken waard!

Wij zorgen er altijd voor dat de kleding u daadwerkelijk past. Wij kunnen u onder andere ondersteunen bij de volgende keuzes.

 • Exclusieve damesmode voor een speciale gelegenheid
 • Exclusieve damesmode voor een bruiloft
 • Exclusieve damesmode voor een speciale avond
 • Exclusieve jurk voor een gala


Sinds november 2014 heeft Dressed By Sylvia haar deuren geopend in Oosterbeek, een plaats in de buurt van Veenendaal. Mocht u graag langs willen komen in onze winkel maar kunt u alleen na sluitingstijd? Dat is geen enkel probleem! Wij geven op afspraak persoonlijk advies. De winkel is dan alleen voor u geopend.
Graag tot ziens in Oosterbeek aan de Utrechtseweg bij “DRESSED BY SYLVIA”

Exclusieve Damesmode in Veenendaal

Shoppen naar exclusieve damesmode in de buurt van Veenendaal doet u bij Dressed By Sylvia. Wij hebben een uitbreid assortiment van exclusieve damesmode. Bij ons wordt u op een hoogwaardige manier geholpen bij het shoppen. Wij bieden onze klanten een exclusieve shop ervaring. Het is bij ons dan ook niet mogelijk om online te bestellen. Wij vinden dat het shoppen van hoogwaardige damesmode veel meer is dan een klik op een knop. Al onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u altijd voorzien van advies op maat. Bezoek onze winkel en ervaar het zelf.

  null

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Peserico kleding
  • Bekijk onze servicevormen

  Personal Shopping op afspraak

  Het is bij ons mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping. U bent dan bij ons welkom na sluitingstijd op afspraak om op persoonlijk advies kleding te passen. De winkel is alleen voor u geopend. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen tijdens onze openingstijden van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar met onder andere de mooiste dameskleding met wereldberoemde merken. 

  Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dameskleding in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. 

  Waarom dameskleding shoppen bij Dressed by Sylvia?

  ‘De klant is koning’ is een credo die volledig bij ons past. Wij bieden verschillende extra diensten aan om u te bedienen. Zo is het mogelijk om u te helpen bij kastmanagement. Bij kastmanagement doorlopen we uw kledingkast en maken wij verschillende combinatiemogelijkheden van bestaande én nieuwe kleding.

  Mocht u graag langs willen komen in onze winkel maar kunt u alleen na sluitingstijd? Dat is geen enkel probleem! Wij geven op afspraak persoonlijk advies. De winkel is dan alleen voor u geopend.

   

  KASTMANAGEMENT

  Doorlopen van uw kledingkast
  Maken van combinatiemogelijkheden (bestaande en nieuwe kleding)
  Herindeling van uw garderobekast.

  PERSONAL SHOPPING

  Na sluitingstijd op afspraak persoonlijk advies bij aankoop kleding
  De winkel is alleen voor u geopend. Maak direct een Personal Shopping afspraak. 

  CADEAUBON

  Verras een dierbare met een luxe cadeaubon van Dressed by Sylvia.

  RETOURBELEID

  Aangekochte kleding kan binnen 8 dagen worden geruild voor een ander artikel of een tegoedbon
  Het etiket behorende bij de kleding en de aankoop nota moeten vanzelfsprekend nog aanwezig zijn.

  VERMAAK SERVICE

  Kleine correcties worden door een professionele coupeuse voor u uitgevoerd.
  Bent u niet in de gelegenheid om de kleding persoonlijk af te halen, dan sturen wij deze graag naar u op.

  Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

  BEZOEK DRESSED BY SYLVIA IN OOSTERBEEK

  Mijn naam is Sylvia Dellepoort en ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden vrouwen uit alle delen van het land mogen adviseren en stylen. Elke keer opnieuw valt het mij op dat er in iedere vrouw iets bijzonders en unieks verborgen zit.

  Ik zie het als een van mijn sterke punten dat ik door persoonlijk advies en een gedegen kennis van zaken bij iedere vrouw het beste naar boven kan halen. Na al die jaren vind ik het nog steeds fantastisch om te zien als een vrouw vol zelfvertrouwen en met een nieuwe look mijn winkel verlaat en toch zichzelf kan blijven.


  Utrechtseweg 130

  6862 AR Oosterbeek

  Tel: 026 – 3795932

  Email: info@dressedbysylvia.nl

  These slides will be slide-able on the live version of your page!
  Rika

  Wat een prachtige winkel met buitengewoon mooie merken en vriendelijk vakkundig advies  Sylvia chapeau !!

  Ms. Nameless
  Add Your Stars

   Carolyn 

  Mooie winkel met een ongelofelijke charmante eigenaresse en zeer smaakvolle collectie!! Sylvia je bent TOP, José en ik komen snel weer bij je langs
  Ms. Nameless
  Add Your Stars
  Wen Lan
  Ik vind het een prachtige zaak door de collectie die ze bieden gecombineerd met warme spontaniteit van Sylvia en haar team. Fijn dat je ook eerlijk te horen krijgt: nee dat moet je niet nemen omdat...
  Ms. Nameless
  Add Your Stars

  Onze diensten

  Actueel

  Bekijk onze actuele items

  Persoonlijk advies 

  Bij ons is 1 op 1 shopping mogelijk

  Locatie & Contact 

  Neem contact met ons op