Exclusieve Fabiana Filippi dameskleding 

Fabiana Filippi dameskleding 

“Fabiana Filippi is een modehuis uit Umbrië, Italië.

Het merk vertegenwoordigd de liefde voor de streek waarin het bedrijf was opgericht in 1985.

Een streek vol historie, cultuur, vakmanschap en een sobere levensstijl.

Het is een mix van vakmanschap en oog voor detail met de elegantie van de moderne vrouw.

Belangrijkste kenmerk is de eenvoud van de prachtige kleding van Fabiana Filippi die ervoor zorgt dat de persoonlijkheid van de draagster de boventoon voert.

De Fabiana Filippi stijl is altijd ultiem functioneel, authentiek en van een tijdloze klasse. “Graag tot ziens in Oosterbeek aan de Utrechtseweg bij “DRESSED BY SYLVIA”

Exclusieve Fabiana Filippi dameskleding op één adres in Oosterbeek

null

null

null

null

Fabiana Filippi kleding 

Fabiana Filippi kleding vindt u bij Dressed by Sylvia. U kunt bij ons terecht voor stylingadvies over de uitgebreide collectie van Fabiana Filippi. Wij beschikken over prachtige Fabiana Filippi jurken, broeken, jasjes en meer prachtige kleding van Fabiana Filippi. De kleding van Fabiana Filippi is precies wat op het moment in de mode is. De kleding kan worden omschreven als ‘fashionable’ en ‘classy’. De kleding is daarom geschikt voor zowel jong als oud. Kom naar onze winkel en laat u verrassen door dit prachtige merk Fabiana Filippi. 


Fabiana Filippi damesmode

Het merk Fabiana Filippi is opgericht door de broers Filippi. Eén van onze andere topmerken in ons assortiment is Brunello Cucinelli. Beide wereldmerken zijn opgericht vanuit Umbrië (Italië). Hier is een stuk traditie en passie opgebouwd voor dameskleding van zeer hoge kwaliteit. Zowel het merk Fabiana Filippi als Brunello Cucinelli zijn vaste items in ons assortiment. Een leuk weetje over het merk Fabiana Filippi is dat de naam Fabiana is vernoemd naar de dochter van één de broers Filippi. Door de jaren heen is het een geweldig familiebedrijf gebleven.

Bent op zoek naar Natan jurken? Wij hebben verschillende soorten Natan jurken in ons assortiment. De mooiste Natan jukjes en prachtige Natan jurken voor de koudere dagen. Waar kunnen wij u blij mee maken?

  • Fabiana Filippi Jurk
  • Fabiana Filippi Trui
  • Fabiana Filippi Vest
  • Fabiana Filippi Schoenen

Heeft u binnenkort een bruiloft? Of gaat één van uw familieleden trouwen of misschien wel uw zoon of dochter? Dan kunt u ervoor kiezen om u te kleden in een prachtige Fabiana Filippi jurk. Het kiezen van een geschikte outfit voor een bruiloft kan een lastige klus zijn. Veel van onze trouwe klanten laten ons hierbij assisteren. Een bruiloft is natuurlijk een hele bijzondere dag. Hiervoor wilt u mooi gekleed zijn. Met een Fabiana Filippi jurk bent u klaar voor de bruiloft.  

Wilt u ook stralen in één van onze Fabiana Filippi jurken? Dan hoeft u niet te verder te zoeken. Bezoek onze winkel in Oosterbeek en ontdek ons veelzijdige assortiment aan Fabiana Filippi jurken. De Fabiana Filippi jurken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij helpen u graag aan een prachtige Fabiana Filippi jurk van deze tijd.

Plan een afspraak bij ons in de winkel en ontdek onze Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma. 

BEZOEK DRESSED BY SYLVIA IN OOSTERBEEK

Utrechtseweg 130

6862 AR Oosterbeek

Tel: 026 – 3795932

Email: info@dressedbysylvia.nl

Onze diensten

Actueel

Bekijk onze actuele items

Persoonlijk advies 

Bij ons is 1 op 1 shopping mogelijk

Locatie & Contact 

Neem contact met ons op

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Rika

Wat een prachtige winkel met buitengewoon mooie merken en vriendelijk vakkundig advies  Sylvia chapeau !!

Ms. Nameless
Add Your Stars

 Carolyn 

Mooie winkel met een ongelofelijke charmante eigenaresse en zeer smaakvolle collectie!! Sylvia je bent TOP, José en ik komen snel weer bij je langs
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wen Lan
Ik vind het een prachtige zaak door de collectie die ze bieden gecombineerd met warme spontaniteit van Sylvia en haar team. Fijn dat je ook eerlijk te horen krijgt: nee dat moet je niet nemen omdat...
Ms. Nameless
Add Your Stars