kleding-dressed-by-sylvia

Joseph Ribkoff Jurken

Joseph Ribkoff  jurken zijn bekend in de modewereld. De collectie van het merk bestaat uit kleding die ontworpen is om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de vrouw van vandaag: veelzijdige, moderne jurken geschikt voor alle gelegenheden zowel overdag als in de avond. Ook bevat de collectie een bijbehorende sportkledinglijn die klanten stijlvolle items biedt die elders niet gevonden worden.

 

Joseph Ribkoff Jurken bij Dressed by Sylvia

Joseph Ribkoff jurken bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Joseph Ribkoff jurken in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Joseph Ribkoff collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Joseph Ribkoff jurken. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

 

Joseph Ribkoff, een geschiedenis

Joseph Ribkoff dankt zijn reputatie aan de combinatie van innovatieve veelzijdigheid, kwaliteit en tegelijkertijd betaalbaarheid van zijn jurken. Ontwerper Joseph Ribkoff lanceerde zijn eerste collectie in 1957, de tijd waarin damesmode een volledige verandering onderging. Alle kleding wordt ontworpen, genaaid en geproduceerd in Canada (Dorval, Quebec) en dat is een bijzondere prestatie in de modewereld van vandaag. Joseph Ribkoff is tegenwoordig één van de grootste exporteurs in de Canadese mode-industrie.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour! 

 

 

Waarom Joseph Ribkoff jurken bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Joseph Ribkoff kleding
  • Bekijk al onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!