arrow_drop_up arrow_drop_down
11 september 2020 

Joseph Ribkoff Kleding

kleding-dressed-by-sylvia

Joseph Ribkoff Kleding

Joseph Ribkoff is een gerenommeerd merk die bekend is in de modewereld. De collectie bestaat uit kleding die ontworpen is om te voldoen aan de multidimensionale behoeften van de vrouw van vandaag: veelzijdige jurken geschikt voor alle gelegenheden (dag of avond). Ook bevat de collectie een bijbehorende sportkledinglijn die klanten trendy items biedt die elders niet gevonden worden.

Joseph Ribkoff kleding bij Dressed by Sylvia

Joseph Ribkoff kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Joseph Ribkoff kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Joseph Ribkoff collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Joseph Ribkoff kleding. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ’s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour! 

Hoe het begon

Joseph Ribkoffs dankt zijn reputatie aan de innovatieve veelzijdigheid, kwaliteit en betaalbaarheid van diens collecties. Ontwerper Joseph Ribkoff lanceerde zijn eerste collectie in 1957, de tijd waarin damesmode een volledige verandering onderging. Alle kleding wordt ontworpen, genaaid en geproduceerd in Canada (Dorval, Quebec) en dat is een bijzondere prestatie in de modewereld van vandaag. Joseph Ribkoff is tegenwoordig één van de grootste exporteurs in de Canadese mode-industrie.

Waarom kopen bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment
  • Bekijk al onze servicevormen

Op zoek naar exclusieve dameskleding?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment dameskleding, waaronder Joseph Ribkoff . U vindt bij ons onder andere jurken voor elke gelegenheid. Naast de veelzijdige jurken heeft Joseph Ribkoff ook een bijbehorende sportkledinglijn. Als vrouw wordt u helemaal gelukkig van de damesmode van dit fantastische merk. Waar wordt u gelukkig van?

  • Joseph Ribkoff jurken
  • Joseph Ribkoff blazers
  • Joseph Ribkoff broeken
  • Joseph Ribkoff rokken

Kwaliteit met Joseph Ribkoff

De hoge kwaliteitsnormen van het merk zijn duidelijk terug te zien in de kleding. Het Canadese merk is vrij uniek. De kleding wordt niet alleen ontworpen in Canada, maar ook de productie gebeurt in Canada zelf. Damesmode van Joseph Ribkoff kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en kleurrijke prints. Wilt u ook comfortabel en lekker kleurrijk verschijnen?

Ervaar de veelzijdige damesmode van Joseph Ribkoff in onze winkel.

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment