Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia

Leo & Ugo dameskleding

Bent u op zoek naar Leo &  Ugo dameskleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment Leo & Ugo dameskleding in onze winkel waar u persoonlijk wordt geholpen.
Het exclusieve merk Leo & Ugo kenmerkt zich door haar elegante, vrouwelijke en toch sensuele stijl. Het merk beschikt over een ruime collectie van prachtige bovenstukken die perfect combineerbaar zijn voor verschillende gelegenheden. Van truien over cardigans en rokjes tot avondkleding: elk ontwerp van Leo & Ugo valt op door haar scherpe oog voor afwerking en zin voor detail. Een aanrader voor elke zelfbewuste, hedendaagse vrouw.

Leo & Ugo zomersale op de mooiste dameskleding

New Collection N/W ’22 vs Summer Sale ’21 bij SYL – Oosterbeek. Shop nu voordelig Leo & Ugo dameskleding. 
Wat zijn we blij dat er weer meer mogelijk is deze zomer!
Uiteraard ook door uw geweldige support. Geniet van onze fantastische ambiance en persoonlijke aandacht.
Laat u verrassen en wees van harte welkom !
ps. u kunt nog steeds telefonisch een afspraak maken: 0612789592

Leo & Ugo jurkje

Wilt u ook een prachtig Leo & Ugo jurkje aantrekken voor een speciale gelegenheid of wilt u juist heel sjiek geleed? Met de jurkjes van Leo & Ugo gaat u zeker slagen. Hieronder een impressie van onze Leo & Ugo jurkjes. Wij nodigen u graag uit in onze winkel voor het hele assortiment Leo & Ugo jurkjes. Naast Leo & Ugo jurkjes vindt u in ons assortiment Exclusieve damesmode, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en onder andere Arma

Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia

Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Leo & Ugo kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Léo Guy collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Léo Guy kleding. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht.

Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

Benieuwd naar onze winkel?
Kom dan snel bij ons langs of plan direct een Personal Shopping afspraak in

Leo & Ugo, hoe het begon

De toen 22 jaar oude Léo Guy maakte in 1978 zijn allereerste collectie in Frankrijk. De focus lag ton op kledingstukken voor speciale gelegenheden zoals elegante avondjurken. Guy veroverde al snel de harten van de luxe Franse mensen. De Fransman heeft sinds 2001 zijn collectie uitgebreid. Met alle kennis die hij op had gedaan bij het ontwerpen van zijn avondkleding, startte hij met het designen van knitwear. Zijn collectie bestaat nu uit prachtig pullovers, twin- sets, vesten en jurken.

Waarom Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Léo Guy kleding
  • Bekijk al onze servicevormen

Openingstijden

Maandag13.00 tot 18.00
Dinsdag10.00 tot 18.00
Woensdag10.00 tot 18.00
Donderdag10.00 tot 18.00
Vrijdag10.00 tot 18.00
Zaterdag10.00 tot 17.00

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Leo & Ugo dameskleding

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

Bekijk hier al onze merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.