arrow_drop_up arrow_drop_down
11 September 2020 

Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia

Leo & Ugo dameskleding

Het exclusieve merk Leo & Ugo kenmerkt zich door haar elegante, vrouwelijke en toch sensuele stijl. Het merk beschikt over een ruime collectie van prachtige bovenstukken die perfect combineerbaar zijn voor verschillende gelegenheden. Van truien over cardigans en rokjes tot avondkleding: elk ontwerp van Leo & Ugo valt op door haar scherpe oog voor afwerking en zin voor detail. Een aanrader voor elke zelfbewuste, hedendaagse vrouw.

Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia

Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Leo & Ugo kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Léo Guy collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Léo Guy kleding. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht.

Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd naar onze winkel?
Neem snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour!

 

Leo & Ugo, hoe het begon

De toen 22 jaar oude Léo Guy maakte in 1978 zijn allereerste collectie in Frankrijk. De focus lag ton op kledingstukken voor speciale gelegenheden zoals elegante avondjurken. Guy veroverde al snel de harten van de luxe Franse mensen. De Fransman heeft sinds 2001 zijn collectie uitgebreid. Met alle kennis die hij op had gedaan bij het ontwerpen van zijn avondkleding, startte hij met het designen van knitwear. Zijn collectie bestaat nu uit prachtig pullovers, twin- sets, vesten en jurken.

Waarom Leo & Ugo kleding bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Léo Guy kleding
  • Bekijk al onze servicevormen

Openingstijden

Maandag13.00 tot 18.00
Dinsdag10.00 tot 18.00
Woensdag10.00 tot 18.00
Donderdag10.00 tot 18.00
Vrijdag10.00 tot 18.00
Zaterdag10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

 

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

 

 

 

 

Bekijk hier al onze merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment