Luisa Cerano

Luisa Cerano

Luisa Cerano is een bijzonder en vrouwelijk merk. Haar kracht loopt uiteen, van betoverende “ready-to-wear”, tot moderne vrijetijdskleding tot tropische varianten. De kleding staat erom bekend heerlijk te zitten. Het laat de vrouwelijke kracht goed naar voren komen, terwijl het onzekerheden op magnifieke wijze kan verbloemen. Dit komt mede door de fantastische stoffen die worden gebruikt door Luisa Cerano. Wij zijn persoonlijk enorm fan van Luisa Cerano. Pure elegantie die elke vrouw laat stralen.

Luisa Cerano vrouwenkleding

Bezoek onze winkel in Oosterbeek voor onze exclusieve Luisa Cerano vrouwenkleding. U wordt bijgestaan door onze vakkundige personeel die u graag voorziet van een passend advies. Luisa Cerano is een Duitse modelabel en kenmerkt zich door een goede prijs kwaliteit verhouding. In ons assortiment vindt u Luisa Cerano vrouwenkleding die elke vrouw laat stralen. Luisa Cerano heeft verschillende stylen. Van klassiek tot sportief, het kan allemaal met één van de Luisa Cerano collecties. De vrouwen die kiezen voor Luisa Cerano weten wat ze willen. Elegantie in combinatie met goed passende kleding. Kom bij ons langs en maak kennis met ons uitgebreide collectie Luisa Cerano vrouwenkleding.   

Luisa Cerano kleding bij Dressed by Sylvia

Luisa Cerano kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Luisa Cerano kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Luisa Cerano collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Luisa Cerano kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

Comfort en schoonheid gecombineerd

Het mooie aan Luisa Carano is dat haar ontwerpen heerlijk zitten en een lust zijn voor het oog. De vrouw anno 2018 kan zich herkennen in de collecties deze elegante dameskleding. Doordat de verschillende krachten in deze kleding zo sterk samenkomen, is dit een merk om met trots te dragen.

Kom ook in je kracht

Door te kiezen voor Luisa Cerano kies je voor jezelf. Je kiest ervoor om innerlijk te combineren met uiterlijk. Het een kan niet zonder het ander, en met deze kleding laat je dat duidelijk zien.

Waarom Luisa Cerano bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Luisa Cerano kleding
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.