Moschino kleding

P1000658

Het exclusieve merk Moschino kleding kenmerkt zich door haar excentrieke stijl. In elke collectie van het Italiaanse modemerk is ironie waarneembaar. Echter, het gevoel voor stijl, trends en elegantie schijnen hier niet onder te lijden. Het merkt voert drie verschillende lijnen. Dit zijn Moschino, Moschino Cheap & Chic en Love Moschino, in volgorde van exclusief tot minder exclusief. Love Moschino droeg tot 2008 de naam Moschino Jeans. Moschino Cheap & Chic ontwerpt uitsluitend voor dames. Het assortiment dat Moschino biedt voor heren en dames bestaat uit kleding, accessoires, sieraden, parfum en make-upproducten onder de naam Moschino.

De Italiaan Franco Moschino startte zijn label in 1983. Oprichter en zijn label werden in een snel tempo beroemd vanwege de innovatieve, kleurrijke designs en diens sterke houding tegenover de mode- industrie. De kleding kenmerkt zich door zijn uitgesproken design, zowel vrouwelijk als mannelijk, iets wat provocerend en tegen de trends in. Het merk wordt beïnvloed door de hedendaagse luxe en heeft altijd oog voor kwaliteit dat aan deze luxe is gerelateerd. Moschino heeft een positie weten in te nemen onder de grote namen van de Haute Couture voor meer dan 25 jaar. Na Moschino’s vroegtijdige dood in 1994, nam voormalig assistent Rossella Jardini de directie van het merk over. Hij slaagde erin het hoge niveau van de modelijn te behouden zonder dat het traditioneel werd.

Moschino kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Moschino kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Moschino collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Moschino kleding. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Moschino kleding
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

 

 

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.