Natan Handtassen

Natan Handtassen

De beste selectie handtassen van Natan vind je bij Dressed by Sylvia in Oosterbeek. Wij bieden de actieve en verfijnde klasse vrouw van vandaag de mooiste creaties van de befaamde ontwerper Edouard Vermeulen. Ultieme vrouwelijkheid, hedendaagse puurheid en ware verfijning. Dit zijn slechts een paar kenmerken die gelden voor iedere collectie schoenen van Natan.

Edouard Vermeulen is het gezicht achter Natan, het exclusieve modehuis van België. In 2000 werd deze eerste Nederlandse boetiek van Natan geopend, een genot voor de echte modeliefhebber. Om je outfit helemaal af te maken kun je bij Natan ook terecht voor accessoires als schoenen en handtassen.

Vandaag de dag telt het modehuis Natan 8 winkels en 120 verkooppunten, onder meer in Brussel, Antwerpen en Parijs. Maar u hoeft niet naar België of Frankrijk, voor uw eigen Natan kleding kunt u terecht in Nederland, bij Dressed by Sylvia in Oosterbeek.

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet? Neem een kijkje middels onze virtuele winkeltour!

Natan handtassen bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Natan kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Natan collectie of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij bieden u graag de hulp aan die u nodig heeft. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Natan kleding. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment van Natan kleding

Openingstijden

Maandag13.00 tot 18.00
Dinsdag10.00 tot 18.00
Woensdag10.00 tot 18.00
Donderdag10.00 tot 18.00
Vrijdag10.00 tot 18.00
Zaterdag10.00 tot 17.00

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130

6862 AR Oosterbeek

Tel: 026 – 3795932

Email: info@dressedbysylvia.nl

 Bekijk hier onze andere merken – Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.