Natan kleding

Bent u op zoek naar exclusieve Natan kleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dames Natan kleding in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Natan is een hoogwaardig merk voor de vrouw vandaag. Bij ons in de winkel vindt u altijd nieuwste kleding van Natan.

Bent op zoek naar Natan jurken? Wij hebben verschillende soorten Natan jurken in ons assortiment. De mooiste Natan jukjes en prachtige Natan jurken voor de koudere dagen. Waar kunnen wij u blij mee maken?

  • Natan jurk voor een bruiloft
  • Natan jurk voor een speciale avond
  • Natan jurk voor een gala
  • Natan jurk voor een speciale gelegenheid

Het is bij ons mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping. U bent dan bij ons welkom na sluitingstijd op afspraak om op persoonlijk advies kleding te passen. De winkel is alleen voor u geopend. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langskomen tijdens onze openingstijden.

      

Bekijk onder andere onze Natan collectie hieronder

Het exclusieve merk Natan staat al jaren bekend als topmerk in Europa. De grote man achter Natan is niemand minder dan Edouard Vermeulen. Inderdaad, de top ontwerper die onze eigen koningin Maxima kleedt. Ook de koningin van België, heeft Edouard Vermeulen als huiscoutier aangenomen.

Het modemerk staat bekend om zijn stijl die vooral de elegante, moderne en geraffineerde vrouw aanspreekt. De rode draad door de Natan collectie is altijd de tijdloosheid en vrouwelijkheid.

Neem een kijkje in onze winkel

Natan kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Natan kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Natan collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Natan kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet om tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

Nog nooit in onze winkel geweest?

Bezoek dan onze winkel voor exclusieve damesmode op één adres. 

Edouard Vermeulen was sinds kind af aan al bezig met kleding. Een gepassioneerde topontwerper was al vroeg in de maak. Na zijn opleiding als binnenhuisarchitect stortte hij zich weer volledig op zijn enige echte passie; kleding ontwerpen. En met succes! In 1983 neemt hij het modehuis paul Natan over en inmiddels zijn er 8 exclusieve winkels in onder andere Parijs, Antwerpen en Brussel en nog eens 120 verkooppunten. Nu is een weekendje Parijs natuurlijk nooit verkeerd, maar voor uw Natan kleding hoeft u tegenwoordig niet verder dan Oosterbeek (vlakbij Arnhem), om in het Nederlands professioneel advies op maat te krijgen.

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Natan kleding
  • Bekijk al onze servicevormen

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Natan kleding koopt u bij Dressed By Sylvia. Het exclusieve merk NATAN staat al jaren bekend als topmerk in Europa. Een mooie collectie in ons assortiment. Naast Natan dameskleding hebben wij ook andere hoogwaardige merken in onze winkel. Hierbij kunt u denken aan merken als Dorothee Schumacher, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma zeker het kijken waard! 

Openingstijden

Maandag13.00 tot 18.00
Dinsdag10.00 tot 18.00
Woensdag10.00 tot 18.00
Donderdag10.00 tot 18.00
Vrijdag10.00 tot 18.00
Zaterdag10.00 tot 17.00

Natan kleding

Wilt u Natan kleding shopping met deskundig advies en alleen op afspraak. Bij ons is dit mogelijk. Na sluitingstijd op afspraak persoonlijk advies bij aankoop van uw kleding. De winkel is alleen voor u geopend.
Natan Cadeaubon

Verras een dierbare met een luxe cadeaubon van Dressed by Sylvia.

RETOURBELEID
Aangekochte kleding kan binnen 8 dagen worden geruild voor een ander artikel of een tegoedbon
Het etiket behorende bij de kleding en de aankoop nota moeten vanzelfsprekend nog aanwezig zijn.
VERMAAK SERVICE

Kleine correcties worden door een professionele coupeuse voor u uitgevoerd.
Bent u niet in de gelegenheid om de kleding persoonlijk af te halen, dan sturen wij deze graag naar u op.

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

Bekijk hier onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.