arrow_drop_up arrow_drop_down
11 September 2020 

Natan schoenen

Natan Schoenen

Bent u op zoek naar exclusieve Natan schoenen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan Natan schoenen voor vrouwen. Naast ons assortiment aan schoenen, vindt u bij ons een prachtige collectie aan Natan dameskleding. Wij zorgen er altijd voor dat u stralend uit onze winkel komt. Natan schoenen shoppen of een complete Natan outfit? Bij ons is het mogelijk.

  

Naast Natan schoenen en Natan dameskleding hebben wij onder andere merken als Dorothee Schumacher, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma zeker het kijken waard! 

Natan schoenen kopen

Bij ons in de winkel vindt u altijd de nieuwste collectie Natan schoenen. Wij zorgen ervoor dat uw complete outfit past en dat u stralend uit onze winkel komt. Daarom bent u bij ons van harte welkom voor uw geschikte Natan outfit. Natan schoenen maken uw outfit compleet. Wij hebben stoere Natan boots voor in de winter, maar ook elegante Natan schoenen voor dames. Natan schoenen kopen? U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor persoonlijk advies op maat.

Natan kleding

Natan schoenen voor vrouwen

Zoals gezegd is Edouard Vermeulen de grote man achter het Belgische modemerk. Deze couturier is al vanaf jongs af aan bezig met kleding, maar volgt toch een studie tot binnenhuisarchitect. In 1983 is het dan toch zover, hij neemt het modehuis ‘Paul Natan’ over dat in Brussel gevestigd is. Een jaar later brengt Edouard Vermeulen zijn eerste kledingcollectie uit. Vanaf dit punt krijgt het luxe merk een grote naam. Grote voorbeelden voor Edouard Vermeulen waren Audrey Hepburn en Jacky Kennedy. Begin jaren tachtig begon de unieke style. Hij hield van hun vrouwelijke imago, lekker eenvoudig met minimalistische jasjes. Een rode draad door de collecties van Natan is het tijdloze en vrouwelijke karakter van de kleding.

Vandaag de dag telt het modehuis Natan 8 winkels en 120 verkooppunten, onder meer in Brussel, Antwerpen en Parijs. Maar u hoeft niet naar België of Frankrijk, voor uw eigen Natan kleding kunt u terecht in Nederland, bij Dressed By Sylvia in Oosterbeek.

 

Nog nooit in onze winkel geweest?

Neem dan nu een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour!

 

Natan schoenen bij Dressed By Sylvia

Bij Dressed By Sylvia in Oosterbeek bieden we de actieve en verfijnde klassevrouw van vandaag elk seizoen de beste selectie schoenen van Natan, stuk voor stuk creaties van de beroemde ontwerper Edouard Vermeulen. Hedendaagse puurheid, ultieme vrouwelijkheid en ware verfijning. Dit zijn slechts enkele kenmerken die opgaan voor iedere collectie schoenen van Natan. Geen wonder dat de schoenen van Natan favoriet zijn bij de internationale jetset, inclusief onze eigen Prinses Mathilde en koningin Máxima!

 

“It’s the woman that makes the fashion and not the fashion that makes the woman.”

 

Waarom Natan schoenen bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Natan schoenen
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag13.00 tot 18.00
Dinsdag10.00 tot 18.00
Woensdag10.00 tot 18.00
Donderdag10.00 tot 18.00
Vrijdag10.00 tot 18.00
Zaterdag10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 Bekijk ook onze Natan kledingcollectie en handtassenHopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment