natan-schoenen

 

Natan Schoenen

Zoals gezegd is Edouard Vermeulen de grote man achter het Belgische modemerk. Deze couturier is al vanaf jongs af aan bezig met kleding, maar volgt toch een studie tot binnenhuisarchitect. In 1983 is het dan toch zover, hij neemt het modehuis ‘Paul Natan’ over dat in Brussel gevestigd is. Een jaar later brengt Edouard Vermeulen zijn eerste kledingcollectie uit. Vanaf dit punt krijgt het luxe merk een grote naam. Grote voorbeelden voor Edouard Vermeulen waren Audrey Hepburn en Jacky Kennedy. Begin jaren tachtig begon de unieke style. Hij hield van hun vrouwelijke imago, lekker eenvoudig met minimalistische jasjes. Een rode draad door de collecties van Natan is het tijdloze en vrouwelijke karakter van de kleding.

Vandaag de dag telt het modehuis Natan 8 winkels en 120 verkkooppunten, onder meer in Brussel, Antwerpen en Parijs. Maar u hoeft niet naar België of Frankrijk, voor uw eigen Natan kleding kunt u terecht in Nederland, bij Dressed By Sylvia in Oosterbeek.

 

Nog nooit in onze winkel geweest?

Neem dan nu een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour!

 

Natan schoenen bij Dressed By Sylvia

Bij Dressed By Sylvia in Oosterbeek bieden we de actieve en verfijnde klassevrouw van vandaag elk seizoen de beste selectie schoenen van Natan, stuk voor stuk creaties van de beroemde ontwerper Edouard Vermeulen. Hedendaagse puurheid, ultieme vrouwelijkheid en ware verfijning. Dit zijn slechts enkele kenmerken die opgaan voor iedere collectie schoenen van Natan. Geen wonder dat de schoenen van Natan favoriet zijn bij de internationale jetset, inclusief onze eigen Prinses Mathilde en koningin Máxima!

 

“It’s the woman that makes the fashion and not the fashion that makes the woman.”

 

Waarom Natan schoenen bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Natan schoenen
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 Bekijk ook onze Natan kledingcollectie en handtassenHopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!