arrow_drop_up arrow_drop_down
11 September 2020 

Natan Vrouwenkleding

Natan vrouwenkleding

Het exclusieve merk Natan staat al jaren bekend als topmerk in Europa. De grote man achter Natan is niemand minder dan Edouard Vermeulen. Inderdaad, de top ontwerper die onze eigen koningin Maxima kleedt. Ook de koningin van België, heeft Edouard Vermeulen als huiscoutier aangenomen. Wij hebben een uitgebreide collectie van Natan. Wij zijn 6- dagen per week geopend, maar u kunt ook een Personal Shopping afspraak maken na sluitingstijd om onze prachtige Natan collectie te komen passen.

              Natan kleding voor vrouwen

 

Natan jurken 2020/2021

Het modemerk Natan heeft prachtige jurken in de collectie. De jurken van Natan zijn tijdloop en erg vrouwelijk. Prachtige materialen in combinatie met vakkundige afwerking maken Natan jurken erg populair onder vrouwen. Het modemerk staat bekend om zijn stijl die vooral de elegante, moderne en geraffineerde vrouw aanspreekt. De rode draad door de Natan collectie is altijd de tijdloosheid en vrouwelijkheid. Bij ons in de winkel vindt u een ruim assortiment aan Natan vrouwenkleding.

Naast Natan dameskleding hebben wij onder andere merken als Dorothee Schumacher, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma zeker het kijken waard! 

Natan vrouwenkleding bij Dressed by Sylvia

Natan vrouwenkleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Natan kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Natan collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Natan kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet om tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken.

 

Nog nooit in onze winkel geweest?

Neem dan nu een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour!

 

Natan, hoe het begon

Edouard Vermeulen was sinds kind af aan al bezig met kleding. Een gepassioneerde topontwerper was al vroeg in de maak. Na zijn opleiding als binnenhuisarchitect stortte hij zich weer volledig op zijn enige echte passie; kleding ontwerpen. En met succes! In 1983 neemt hij het modehuis paul Natan over en inmiddels zijn er 8 exclusieve winkels in onder andere Parijs, Antwerpen en Brussel en nog eens 120 verkooppunten. Nu is een weekendje Parijs natuurlijk nooit verkeerd, maar voor uw Natan vrouwenkleding hoeft u tegenwoordig niet verder dan Oosterbeek (vlakbij Arnhem), om in het Nederlands professioneel advies op maat te krijgen.

Natan vrouwenkleding

Natan dameskleding

In ons assortiment vindt u naast Natan dameskleding onder andere merken Dorothee Schumacher, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.

Wist u dat u bij ons ook gebruik kunt maken van Personal Shopping. Op afspraak is het mogelijk om na sluitingstijd onder deskundig advies en in alle privacy te shoppen. Waar kunnen wij u bij helpen? Wij hebben onder andere complete Natan outfits. Lees meer over Natan kleding. 

Waarom Natan bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Natan vrouwenkleding
  • Bekijk onze servicevormen

 

Openingstijden

Maandag13.00 tot 18.00
Dinsdag10.00 tot 18.00
Woensdag10.00 tot 18.00
Donderdag10.00 tot 18.00
Vrijdag10.00 tot 18.00
Zaterdag10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk hier onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment