nydj-merk

 

NYDJ

Not Your Daughter’s Jeans. Een merk voor vrouwen die niet meer in de kast van hun dochter willen zoeken. NYDJ is een premium jeans bedrijf gevestigd in Los Angeles en opgericht in 2003. NYDJ introduceerde een revolutionaire jeans die zowel comfortabel zat als flatteus oogde en enorm in de trek raakte onder vele vrouwen. Deze tijdloze jeans hebben een eigen look en stijl. NYDJ is één van de grootste jeansmerken in de Verenigde Staten. Sinds 2008 is het merk ook in Europa verkrijgbaar.

 

The Original Slimming Fit.

Voor iedere vrouw dé perfecte jeans. Een jeans waarin u  er mooi, zelfverzekerd en stijlvol uitziet. Dit is waar NYDJ in gelooft.

 

jeans-nydjWaarom raken vrouwen niet uitgepraat over NYDJ? De jeans van het merk zitten niet alleen erg lekker, maar zorgen ook nog eens voor dat u er een maat slanker uitziet! Een win-win- situatie. Het geheim van NYDJ zit hem in haar exclusieve Lift Tuck Technology®, die u terugvindt in al onze broeken. Het slankmakende panel met gepatenteerd criss-cross design aan de voorzijde van de broek, maakt de buik platter. De speciale weeftechniek zorgt er op zijn beurt voor dat de broek niet verticaal stretcht, waardoor de billen gelift worden. Ook sluiten de broeken van NYDJ naadloos aan bij de taille.

 

De hoge en flexibele tailleband corrigeert rond het middel, zodat de broek mooi aansluit, super comfortabel zit én daarnaast zorgt voor een prachtig, slank silhouet. De slankmakende Lift Tuck Technology® werkt zo goed dat vrouwen zelfs wordt aangeraden om NYDJ een maat kleiner te dragen dan normaal. Maar dit is voor iedere vrouw weer anders!

 

Probeer NYDJ nu zelf en ervaar waarom miljoenen vrouwen over de hele wereld fan zijn van NYDJ. Neem gauw een kijkje bij Dressed By Sylvia en bekijk onze NYDJ collectie.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour! 


tuck-nydjLift Tuck Technology®
, hoe het werkt

 

Lift

Een speciale weeftechniek zorgt ervoor dat de jeans niet verticaal stretcht. Daardoor worden je billen gelift en ziet u er geweldig uit in onze jeans.

Tuck

De revolutionaire slankmakende panel met gepatenteerd criss-cross design maakt je buik platter en laat je er direct een hele maat slanker uitzien.

Het draait om de ‘X’

Mede dankzij NYDJ’s unieke criss-cross panel ziet u er een maat slanker uit en voelt u zich geweldig in jeans. Deze speciale slimming (slankmakende) panels zijn het handelsmerk van NYDJ. U herkent ze aan de paarse criss-cross (kruislingse) stiksels aan de binnenzijde van iedere broek.

 

Waarom NYDJ bij Dressed by Sylvia kopen?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment NYDJ kleding
  • Bekijk al onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!