Paule Ka kleding bij Dressed by Sylvia

paule-ka

Paule Ka is een bekend modemerk dat gespecialiseerd is in kleding en jurken en accessoires voor vrouwen. Het Franse merk Paule Ka staat bekend voor zijn elegante collectie en tijdloze ontwerpen, geïnspireerd op Jackie Kennedy en Audrey Hepburn. Terugkerende kenmerken zijn het gebruik van zwart en wit, rokken en pakken, strikjes, organza en zijn beroemde zwarte jurk. Paule Ka heeft naast kleding ook een accessoire collectie.

Bent u op zoek naar kleding van het merk Paule Ka? Dan bent u bij Dressed By Sylvia aan het juiste adres! Wij hebben een ruime assortiment Paule Ka kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Paule Ka collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Paule Ka kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

Serge Cajifinger werkte op zeer jonge leeftijd van 15 jaar in de etalages van Yves Saint Laurent. Zijn passie voor architectuur, mode en kunst mondde uit tot het openen van zijn eerste winkel, die hij samen met zijn moeder Paule in 1974 opzette. Het merk Paule Ka was geboren. Bekende ontwerpen als de ‘Little Black Dress’ staan op zijn naam en onmisbaar in de modewereld. De Paule Ka collectie bestaat uit vrouwelijke, elegante kledingstukken waarbij er prachtige materialen worden gecombineerd.

Dressed by Sylvia heeft een groot assortiment aan de nieuwste damescollecties van Paule Ka. De kleding is frappant en heeft overduidelijk iets eigens. De kleding is klassiek, maar wel van deze tijd. Elk kledingstuk van Paule Ka heeft iets bijzonders. Het merk combineert allerlei stoffen voor een unieke uitstraling die alleen de kleding van Paule Ka u kan geven. Door de subtiele kleuren biedt de kleding veel mogelijkheden qua combineren. De elegantste jurken van de Paule Ka damescollectie vindt u bij Dressed by Sylvia. Elke jurk is speciaal en heeft unieke eigenschappen.

 

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Paule Ka kleding
  • Bekijk al onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.