Peserico

Peserico

Peserico is een luxe Italiaans modemerk dat vooral bekend is geworden door zijn pantalons en rokken met perfecte pasvormen. Voor de productie van de kledingstukken wordt uitsluitend gewerkt met de beste materialen. Inmiddels bestaat de collectie van Peserico ook uit jacks, truien, tops, blouses, leren schoenen en accessoires. Peserico kleding heeft een gedurfde uitstraling voor vrouwen met uitzonderlijke elegantie.

 

Peserico kleding bij Dressed by Sylvia

Peserico kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Peserico kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Peserico collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Peserico kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ’s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

 

Peserico, hoe het begon

Het merk Peserico is ontstaan in 1962 in Cornedo Vincentino. Mary Peserico ontwikkelde haar talent in het ontwerpen en richtte het bedrijf samen met haar man Gisueppe Peruffo op. Het familiebedrijf groeide al snel van een kleine workshop tot een bekend modemerk. Peserico stal de show met haar verfijnde pantalons en rokken gemaakt met waanzinnig Italiaans vakmanschap. Het bedrijf ontwerpt kledingstukken met behulp van handgemaakte processen en grondig onderzoek naar alleen de allerbeste materialen en technieken. De kracht van de Peserico collectie ligt in de hoge kwaliteit and subliem vakmanschap en oog voor detail. Het bedrijf staat bekend om haar kleding met perfecte pasvormen en het eeuwige streven naar ultiem draagcomfort.

 

Waarom Peserico bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Peserico kleding
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!