Raffaello Rossi

Raffaello Rossi

Raffaelo Rossi: de perfecte fit

Raffaello Rossi kleding wordt gekenmerkt door comfort, vrouwelijkheid en moderniteit. De dameskleding heeft een uitstekend gevoel voor mode en is van fantastische kwaliteit. De gebruikte stoffen worden tot op de dag van vandaag met zorg uitgezocht door oprichter Ralf Schellenberg.

 

Raffaelo Rossi kleding bij Dressed by Sylvia

U vindt Raffaelo Rossi kleding bij ons in de winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Wij beschikken over een ruime collectie waardoor wij u verschillende stijlen kunnen aanmeten. Mocht u vragen hebben over de Raffaelo Rossie collectie of over een van onze andere merken, dan helpen wij u graag. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op gebied van deskundig kledingadvies, waardoor wij u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn bij het samenstellen van de juiste outfit. Wij verwelkomen u graag in de winkel in Oosterbeek. Mocht het u tijdens onze reguliere openingstijden niet goed uitkomen, bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken voor in de avonduren.

 

Duitse oorsprong, Italiaanse stijl
Meer dan een decennium geleden opgericht, maakt Raffaelo Rossi sindsdien een enorme groei door. Het Duitse merk, met fantastische dameskleding, heeft een Italiaanse stijl. Al snel is het merk enorm populair, met name in Europa. Dit uit zich naast het oog voor detail en finesse en kleding van het hoogste kaliber.

 

De ‘Perfecte-Fit-Garantie’
Raffaello Rossi garandeert u een perfecte fit. De hoogwaardige kwaliteitskleding wordt vooral geproduceerd in Italië, waarbij de modernste innovaties worden toegepast. Hierdoor worden de juiste materialen geselecteerd, welke zorgvuldig worden gebruikt bij de juiste onderdelen van elk type kleding.

 

Kom bij ons langs en laat je inspireren 

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruime collectie van Raffaelo Rossi
  • Bekijk al onze Servicevormen