Raffaello Rossi

Rafaello Rossi

Raffaello Rossi kleding wordt gekenmerkt door comfort, vrouwelijkheid en moderniteit. De dameskleding heeft een uitstekend gevoel voor mode en is van fantastische kwaliteit. De gebruikte stoffen worden tot op de dag van vandaag met zorg uitgezocht door oprichter Ralf Schellenberg.

U vindt Raffaello Rossi kleding bij ons in de winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Wij beschikken over een ruime collectie waardoor wij u verschillende stijlen kunnen aanmeten. Mocht u vragen hebben over de Raffaello Rossi collectie of over een van onze andere merken, dan helpen wij u graag. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op gebied van deskundig kledingadvies, waardoor wij u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn bij het samenstellen van de juiste outfit. Wij verwelkomen u graag in de winkel in Oosterbeek. Mocht het u tijdens onze reguliere openingstijden niet goed uitkomen, bel of mail ons dan gerust om een afspraak te maken voor in de avonduren.

 

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour

 

Meer dan een decennium geleden opgericht, maakt Raffaello Rossi sindsdien een enorme groei door. Het Duitse merk, met fantastische dameskleding, heeft een Italiaanse stijl. Al snel is het merk enorm populair, met name in Europa. Dit uit zich naast het oog voor detail en finesse en kleding van het hoogste kaliber.

Raffaello Rossi garandeert u een perfecte fit. De hoogwaardige kwaliteitskleding wordt vooral geproduceerd in Italië, waarbij de modernste innovaties worden toegepast. Hierdoor worden de juiste materialen geselecteerd, welke zorgvuldig worden gebruikt bij de juiste onderdelen van elk type kleding.

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Raffaello Rossi kleding
  • Bekijk onze servicevormen

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

 

Bekijk ook onze andere merken Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.