Warme groet,  Sylvia

Lieve dames,

Uw gezondheid en die van ons allen gaat vóór alles en in dat opzicht heb ik begrip voor de onlangs genomen overheidsmaatregelen om de Corona pandemie verder in te dammen.

Ondanks de in de afgelopen maanden getroffen maatregelen in en om de winkel om het shoppen bij DbS zo veilig mogelijk te maken, ben ik in het kader van de totale lockdown nu echter genoodzaakt om de winkel per vandaag, 15 December te sluiten.

Heel bewust zijn wij geen Online shop begonnen of van plan te beginnen, omdat ik overtuigd ben van de toegevoegde waarde van een verzorgde winkel met persoonlijk, professioneel advies m.b.t de juiste look en pasvorm van onze zorgvuldig gekozen, hoogwaardige labels. Shoppen is meer dan een druk op een computerknop.

Ik blijf daarom gedurende de hele periode van de lockdown in de winkel aanwezig, om u verder van dienst te kunnen zijn.

Heeft u, naar aanleiding van onze posts op Social media interesse in een of meerdere van de aangeboden items, bel mij dan persoonlijk op 06-12789592 of op het nummer van de zaak 026-3795932

Aan de hand van uw wensen kan ik sets samenstellen in uw maat en deze bij u thuis komen bezorgen om te passen of bij u thuis af te leveren na bestelling.

Dagelijks zullen op Facebook en Instagram foto’s of korte filmpjes verschijnen over onze Sale items of de New Arrivals van onze top labels.
Blijf me dus volgen op Social media en bel bij interesse. Samen vinden we dan wel een oplossing hoe we er een mouw aan kunnen passen.

Dus ….nog iets nodig voor de Kerst- of feestdagen of gewoon omdat u uzelf of een naaste wilt verwennen? Gewoon even bellen.

Rest mij u alvast bij voorbaat te bedanken voor uw support en steun,

Warme groet,

Sylvia

Psst…er komen ook nog nieuwe top labels binnen in de komende weken! Benieuwd?

Heeft u, naar aanleiding van onze posts interesse in een of meerdere van de aangeboden items, bel mij dan persoonlijk op 06-12789592 of op het nummer van de zaak 026-3795932.

 

Warme groet,

Sylvia

 

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.