Wolford jurken

De Wolford jurken zijn te herkennen aan het luxe materiaal en de subtiele details. Het chique merk Wolford staat dan ook bekend om haar luxe, schoonheid en pure vrouwelijke uitstraling, wat heel goed terug te zien is in de jurken van Wolford. Het merk is bekend geworden door zich te specialiseren in lingerie maar tegenwoordig staat Wolford ook bekend om haar andere kledinglijnen.

WOLFORD JURKEN BIJ DRESSED BY SYLVIA

Wolford jurken bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Hier vind u de uiteenlopende collectie Wolford jurken in verschillende kleuren maten en stijlen, ook bent u voor de overige collectie Wolford kleding bij ons aan het goede adres. Heeft u vragen over de Wolford collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Wolford kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

DE GESCHIEDENIS VAN WOLFORD

Het bedrijf Wolford werd opgericht in 1949 in Oostenrijk, door Walter Palmers en Reinhold Wolf. Sinds die tijd hebben de 2 ondernemers flink aan de weg getimmerd en inmiddels zijn er meer dan 260 winkels in 86 verschillende landen. Wolford heeft haar mode gebaseerd op de vrouwelijke silhouet en staat voor hoogwaardige kwaliteit en comfort. Bijzondere weeftechnieken, een perfecte pasvorm en een gemakkelijke verzorging zijn de kenmerken van Wolford kleding. In samenwerking met bijvoorbeeld Valentino blijft Wolford haar producten ontwikkelen en altijd van échte kwaliteit voorzien. Ook in Nederland is het mogelijk om in het bezit te komen van de nieuwste Wolford kleding. Dat kan natuurlijk bij Dressed by Sylvia, wij hebben ruime ervaring en kunnen ook voor u advies op maat geven, zodat u straks wellicht een speciaal iemand kunt verassen of uzelf gewoon eens heerlijk kunt verwennen met een nieuwe Wolford.

Waarom Wolford jurken bij Dressed by Sylvia?

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Wolford kleding
  • Bekijk onze servicevormen

 

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

 

Contactgegevens

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

 

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.