WOLFORD KLEDING BIJ DRESSED BY SYLVIA

Het exclusieve merk Wolford staat al jaren bekend als een gerenommeerd modemerk. Het merk staat voornamelijk bekend om haar moderniteit, schoonheid en de pure vrouwelijke uitstraling. Lingerie is het specialisme van Wolford en heeft het ook wereldwijd faam gemaakt, maar tegenwoordig staat Wolford ook bekend om haar beenmode en heeft zij naast legwear en bodywear ook een collectie met zwemkleding, ready-to-wear kleding en verschillende accessoires.

Wolford kleding bij Dressed by Sylvia vindt u in onze karakteristieke winkel aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. U vindt hier een ruime selectie Wolford kleding in verschillende kleuren, maten en stijlen. Heeft u vragen over de Wolford collectie? Of kunt u niet vinden wat u zoekt? Wij helpen u graag. Ook helpen wij u met alle liefde bij het adviseren en stylen van uw Wolford kleding. Onze medewerkers hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Als u graag eens wilt langskomen alleen lukt u het niet tijdens onze openingstijden, dan kunt u ook ’s avonds bij ons terecht. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

Benieuwd hoe onze winkel eruit ziet?

Neem dan snel een kijkje door middel van onze virtuele winkeltour! 

Het bedrijf Wolford werd opgericht in 1949 in Oostenrijk, door Walter Palmers en Reinhold Wolf. Sind die tijd hebben de 2 ondernemers flink aan de weg getimmerd en inmiddels zijn er meer dan 260 winkels in 86 verschillende landen. Wolford heeft haar mode gebaseerd op de vrouwelijke silhouet en staat voor hoge kwaliteit en comfort. Bijzondere weeftechnieken, een perfecte pasvorm en een gemakkelijke verzorging zijn kenmerken van Wolford kleding. In samenwerking met bijvoorbeeld Valentino blijft Wolford haar producten ontwikkelen en standaard van échte kwaliteit voorzien. Ook in Nederland is het mogelijk om uw Wolford kleding te verkrijgen. Bijvoorbeeld bij Dressd by Sylvia, wij hebben ruime ervaring en kunnen ook voor u advies op maat geven, zodat u straks wellicht een speciaal iemand kunt verassen of uzelf gewoon eens heerlijk kunt verwennen met een nieuwe Wolford.

  • Persoonlijk advies
  • Gedegen kennis
  • 30 jaar ervaring in het kleden van vrouwen
  • Passie voor adviseren en stylen
  • Ruim assortiment Wolford kleding
  • Bekijk onze servicevormen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00

 

Na 18.00 uur op afspraak via mail of telefoon.

CONTACTGEGEVENS

Utrechtseweg 130
6862 AR Oosterbeek
Tel: 026 – 3795932

 

Bekijk ook onze andere merken – Hopelijk tot ziens bij Dressed by Sylvia!

Place comment

Plan een Personal Shopping afspraak met Sylvia

Exclusieve damesmode in Oosterbeek, met merken als Dorothee Schumacher, Natan, Joseph Ribkoff, Luisa Cerano, Peserico en Arma.