Maak een Personal Shopping afspraak met Sylvia. 

null

DRESSED BY SYLVIA

WAAR JARENLANGE ERVARING, DUURZAAMHEID EN KWALITEIT ELKAAR TREFFEN

Mijn naam is Sylvia Dellepoort en ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden vrouwen uit alle delen van het land mogen adviseren en stylen. Elke keer opnieuw valt het mij op dat er in iedere vrouw iets bijzonders en unieks verborgen zit.

Ik zie het als een van mijn sterke punten dat ik door persoonlijk advies en een gedegen kennis van zaken bij iedere vrouw het beste naar boven kan halen. Na al die jaren vind ik het nog steeds fantastisch om te zien als een vrouw vol zelfvertrouwen en met een nieuwe look mijn winkel verlaat en toch zichzelf kan blijven. 

Vrouwen, die er belang aan hechten om er goed uit te zien, voor welke gelegenheid dan ook, zijn bij mij te allen tijde van harte welkom.

Graag tot ziens in Oosterbeek aan de Utrechtseweg bij “DRESSED BY SYLVIA”

BEZOEK DRESSED BY SYLVIA IN OOSTERBEEK

Utrechtseweg 130

6862 AR Oosterbeek

Tel: 026 – 3795932

Email: info@dressedbysylvia.nl

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Rika

Wat een prachtige winkel met buitengewoon mooie merken en vriendelijk vakkundig advies Sylvia chapeau !!

Ms. Nameless
Add Your Stars
Carolyn 
Mooie winkel met een ongelofelijke charmante eigenaresse en zeer smaakvolle collectie!! Sylvia je bent TOP, José en ik komen snel weer bij je langs.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wen Lan
Ik vind het een prachtige zaak door de collectie die ze bieden gecombineerd met warme spontaniteit van Sylvia en haar team. Fijn dat je ook eerlijk te horen krijgt: nee dat moet je niet nemen omdat...
Ms. Nameless
Add Your Stars